Събития
Процедури

КАЛЕНДАР

Oнлайн информационен ден за представяне на процедура BG-RRP-3.004 „Технологична модернизация“

За фирмите, които не успяха да присъстват на събитията в Пловдив и София, Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” (ГД ЕФК) организира онлайн информационен ден за представяне на процедура BG-RRP-3.004 „Технологична модернизация“.

На 16.08.2022 г., от 10.30 часа, всички заинтересовани страни ще имат възможността да вземат участие, след предварителна регистрация, на следния линк:  http://mig.egov-box.bg/login.aspx?meet=236385937165. След регистрация ще получат персонален линк за достъп до срещата на посочения от тях e-mаil адрес.

По време на инфо деня експертите от ГД ЕФК към Министерство на иновациите и растежа  (МИР) ще дадат подробни разяснения относно начина и условията за кандидатстване, възможностите за финансиране, допустимите разходи и др.

Пълната информация и презентацията за представяне на процедура „Технологична модернизация“ са публикувани на интернет страницата на Министерство на иновациите и растежа  https://mig.gov.bg/naczionalen-plan-za-vazstanovyavane-i-ustojchivost/